MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO 500g
MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO 500g - ALCE NERO
Opis:
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Przygotowanie: 100 g makaronu na 1 litr wody. Czas gotowania 8 min. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki:
Mąka durum*, suszone pomidory*(4%), suszony szpinak* (1,8%).
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli IT CPB 4966 T 060018.
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 1459 kJ (344 kcal)
białko - 12,4 g
węglowodany - 69,7 g, w tym cukier - 2,8 g
tłuszcz - 1,7 g, w tym cukier - 0,5 g
błonnik - 4,1 g
sód - 0,004 g
CERTYFIKAT: BIO