MASŁO CZEKOLADOWE BIO 250g
MASŁO CZEKOLADOWE BIO 250g - RAPUNZEL
Składniki:
cukier trzcinowy*, wysoko oleinowy olej słonecznikowy*, kakao w proszku* o bardzo małej zawartości tłuszczu (20%), tłuszcz palmowy*, wanilia Bourbon
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE 006
Wartość odżywcza w 100g:
wartość energetyczna - 2511 kJ / 605 kcal
białko - 5,6 g
węglowodany - 40,5 g, w tym cukier - 37,7 g
tłuszcz - 45,2 g, w tym nasycone kwasy tłuszczowe - 14,5 g
błonnik - 6,9 g
sód - 0,004 g
żelazo - 6,1 g
magnez - 120 mg
Informacja alergiczna:
Zawiera laktozę. Może zawierać śladowe ilości: orzechów, sezamu, soi i mleka
CERTYFIKAT: BIO