MIÓD MANUKA (MGO 240) BIO 250 g
MIÓD MANUKA (MGO 240) BIO 250 g - MIODY HOYER
Opis:
W 100% naturalny Miód BIO HOYER Manuka produkowany jest przez pszczoły żywiące się nektarem nowozelandzkiego krzewu Manuka (Leptospermum scoparium). Miód ten jest znany w tamtych rejonach od stuleci i z powodzeniem stosowany przy problemach zarówno wewnętrznych jak i zewnętrznych. Miód Hoyer Manuka został poddany badaniu na zawartość aktywnego czynnika antybakteryjnego przez certyfikowany Instytutu Analiz Miodu (QSI GmbH) Dr. C. Lüllmanna z Bremen. Badania wykazały, iż miód ten posiada 195 (mg/kg) MetyloGlyOxalu (MGO). Każdy słoik posiada numer kontrolny. Na podstawie tego numeru mogą Państwo sprawdzić dokładną wartość czynnika aktywnego.
WSKAŹNIK MGO 240.
Składniki:
100% naturalny miód BIO Manuka*
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli DE OKO 001
CERTYFIKAT: BIO